tirsdag 28. september 2010

2 barnsmor

Her blir det rett og slett lite tid til blogging om dagen, føler jeg har hendene fulle med barn,klær og gulp å det som er om dagen. Det er jo kjempe koselig, men hadde ikke vært dumt med litt tid til overs, som man bare kunne bruke på seg selv med god samvittighet:) For vi bruker jo tid på oss selv, det er jo ikke noe med det, men da går det utover andre ting som skulle vært gjort her i huset.... Men for all del, ingen tar det fra oss:)
Ellers går alt som det pleier, Emma er snart 6 mnd, syns ikke det er lenge siden hun kom til verden, men det er altså 6 mnd siden, og Oliver gutten min blir 5 år på søndag. Det er lenge siden det:) så neste år har jeg verdens beste skolestarter:) Store gutten min:)
Syns ikke det virker som jeg har hatt barna mine så lenge, blir så overraska over at tiden kan gå så fort.Er vell ikke lenge til Emma skal begynne på skolen også:)
Til helgen skal vi feire 5 års dagen til Oliver, å det tror jeg blir stas for store og små, Emma er stort sett glad i folk, kan bli litt mye noen ganger men går som regel greit, å Oliver har blitt ganske flink på å være sammen med mange folk igjen, så lenge ingen hoster eller nyser, da blir han liv redd....aner ikke hvorfor men han hopper i stolen sin så det er veldig tydelig at han blir redd.... Men håper det går greit denne dagen.

Sola skinner som bare det her i dag, men det er ikke spesielt varm, men jeg og Emma skal prøve oss ut en tur fordet om det er litt kalt. Har vell bare godt av den friske lufta:)

fredag 17. september 2010

syksyksyk....

Da sitter jeg oppreist i sofan å trykker usunne ting i keften og synes i grunn veldig synd på meg selv. Er ioforseg første gangen i løpe av denne dagen at jeg er i form til å sitte oppreis så skal vell egentlig ikke klage nå da. Så nå var det altså min tur til å bli syk, jeg takler det ikke særlig bra, jeg rett og slett hater å være syk.Liker ikke at jeg ikke kan kose med barna mine som jeg vil, Oliver tørr jeg knapt ta i, å det er vanskelig det er kjempe tøft, han merker det også, i dag så hn etter meg, han skjønner jo ikke hvorfor han ikke kan kose med mamma....
Så nå gleder jeg meg til jeg er frisk igjen, Oliver er også frisk, s da blir det masse mamma kos:)
Related Posts with Thumbnails