onsdag 27. oktober 2010

Ny stol....

Eller ny stol er det ikke , men nesten, den ble som ny etter et kort besøk av noen reparatører:)
Men nytt understell ble det:) og det var på høy tid, for den lille herremannen begynner å bli stor og tung.
Så nå er mamma`n fornøyd med at hun slipper å bruke makt på å få stolen opp og ned, og Oliver har fått en stol som et ikke er masse løs deler på...

Ser ut som han ble ganske fornøyd med stolen sin, eller kanskje det er barnetv som er spennende:)

fredag 22. oktober 2010

Dagen i dag.

Nå har det virkelig blitt vinter, sånn så det ut når vi våknet i dag.
Nå har votter og dresser kommet fram, voksiposene ligge klare og vi er kles messig klar for vinteren.
I dag når vi kom hjem var det kjempe kalt her, å da var eneste løsningen tenne opp, og da får jeg virkelig vinter følelse.
Det var jo litt koselig, og kjempe deilig å stå forran ovnen å bare kjenne på varmen, men da er det vinter og kalt ute, og det liker jeg ikke.
Skulle hente værdens beste gutt i barnehagen i dag, og vi skulle være raske, for hjemme ventet den beste kjæresten med mat, men det skulle vises seg å ta litt lengre tid enn planlagt.
Opp bakken til barnehagen var det kjempe glatt og vi kom oss ikke opp, men vi var ikke alene, sto en del biler langs bakken. Heldigvis for min del var det en snill barnehage-pappa som kunne bistå:) og vi fikk hente Oliver gutten og kommet oss hjem for så å ta helg:)
Nå er det bare kos som står på planen, barna sover og vi skal se film med den type kos det fører med seg:)


Oliver er trygt hjemme å ser barne TV:)

torsdag 21. oktober 2010

En ny epoke i livet....


Her er mitt lille bøllefrø...

Emma har kommet dit i utviklig at det meste må kjennes og smakes på, stikk-kontakten derimot måtte hun bare se seg tapt imot... Den var ikke så lett å få i munnen.

lørdag 16. oktober 2010

Vinter og lungebetennelse....

Vinteren har sånn smått begynt å sette sine spor, det er blitt mye kaldere i lufta, og er til tider litt vinterluft, har også skrapa is for første gang på denne siden av sommeren, og vinter klærne er sånn smått begynt å komme frem igjen.
Har aldri likt vinteren med mørketid,slaps og is, og kan ikke si jeg liker den bedre nå, nå som Oliver har begynt å bli så innmari mye dårlig på vinter halv året, slimet kommer, og med slimet kommer det flere anfall, slimet førere også til utallige mange lungebetennelser, som førere til en veldig sliten gutt.
Det var så deilig nå sommer endelig kom nå i vår, etter lange tider med kulde, snø, is og mange og lange sykdoms perioder.
Så nå i år gruer jeg meg kanskje enda mer til vinteren enn det jeg har gjort før.
Vi har hatt en så fin sommer nå, og jeg vil liksom ikke at det skal være over, men det er den og vinteren kommer om vi vil eller ikke.

Vi har kjøpt inn det Oliver trenger av klær i vinter, så gutten skal ikke fryse, det er sikkert.
Men lungene kan vi ikke få skjærma, og han kan jo ikke være innelåst hele vinteren heller.
Håper bare det blir en fin vinter, med mye fint vær, og minst mulig sykdom.

Det er sykeperiodene jeg gruer meg til, ikke vinteren i seg selv, tror jeg....
Ingen barn skulle trenge å oppleve så mye vondt som mange av de små prinsene og prinsessene har gjort, og foreldre skulle trenge å se barna sine sånn.
Men disse små har en helt fantastisk styrke og de kjemper som mange aldri har gjort.
Håper min lille har styrke og krefter til å kjempe seg gjennom en vinter til.

Min beste og vakreste lille Oliver, Elsker deg kjempe masse.....

torsdag 7. oktober 2010

Kose stund....

I dag etter Oliver kom hjem har vi bare kosa oss, nå ligger vi på gulvet å leker, eller det vil si barna leker og jeg blogger:) Emma har blitt kjempe flink til å leke selv, og vet akkurat hva som skal til for å Oliver til å le:)

Oliver`n er egentlig mest interessert i tvèn for øyeblikket, men er også med på leken nå:)

onsdag 6. oktober 2010

Min 6 mnd baby ♥

Min lille frøken snuppe har blitt hele 6 mnd, tiden går så alt for fort og jeg skulle ønske hun kunne vært baby litt lengre, men den tiden er over og vi har fått en bestemt ung frøken i hus.



Nå har kvelden gått med på å prøve å endre denne bloggens utse`ende, å joda endringer ble det, men det kunne vært bedre....men forandring fryder så den får se sånn ut en stund nå.

Ny bloggverden....

Nå for tiden har de fleste bloggene eg er fast leser av fått nytt disegn, og jeg som de fleste tenkte jeg skulle kaste meg på bølgen, men jeg får det ikke til å med den tålmodigheten jeg ble født med så går ikke dette....
Så jeg håper det er noen snille sjeler der ute som har en nettside med godt forklarte bruksanvisninger på hvordan jeg skal dette til.
Må vell bare lete, håperhåper.....

tirsdag 5. oktober 2010

Bursdag`s feiring....

I helgen hadde vi bursdag`s feiring for Oliver gutten vår, vi feiret hans 5 års dag.
Oliver og Emma har kost seg masse, og Oliver fikk mange fine gaver, stort sett klær å det blir mamma kjempe glad for.Oliver på sin side blir mest glad for papiret:) Så vi fikk vell begge det vi ønsket oss:)


Her er et bilde av Oliver og Emma fra feiringen. Er ikke så lette å dem begge på et bilde.

Etter 2 dager med feiring var vi slitene alle mann her, men det fins ikke noe mer koselig enn å familien samlet på den måten og bare kose sammen med dem:)

Tusen takk alle sammen for en kjempe fin helg:)

søndag 3. oktober 2010

5 årsdag :)





I kveld er kl 20.00 er det akkurat 5 år siden Oliver gutten min kom til verden:) verdens beste Oliver:) Da var han 3310 gram og 50 cm lang, i dag er 16 kilo og 110 cm lang:)
I går hadde vi fin familie feiring, Oliver fikk mange fine gaver og kosa seg kjempe masse:) Men vi hadde 2 kjempe slitne barn i går kveld. Begge barna var i senge tidligere enn de pleier, men det var godt for oss voksne også:) I dag blir det litt feiring med venner, men da er feiringen over og det er 1 år til neste gang.( for Oliver sin del iallfall)
GRATULERE MED DAGEN OLIVER:)
Related Posts with Thumbnails