onsdag 1. februar 2012

Ikea og frisør time:)

Igår tok vi turen på ikea mens Oliver'n var på skolen. Ble ikke helt den handelen vi hadde tenk, men kviteringen ble det litt lengde på alikevell... Å det ble masse småting på Emma som hun skal ha på rommet sitt:)


Emma på shopping:)


Lunsj på ikea:)


Emma venter på frisør time:) Emma måtte ha seg en hårklipp igjen i dag, vokser kjempe fort håret hennes. Så nå er nesten alt baby håret borte... Jenta blir jo stor:) Emma blir stor jente å er snart 2 år:) hun prater masse å er kjempe aktiv, stor koser seg i barnehagen å elsker storebroren sin:) Oliver er også i kjempe for, bedre for enn jeg noen gang hadde tørt å drømme om etter han var så syk for snart 2 år siden. Han er ikke slimete lengre å med det fikk vi en helt ny hverdag. Og etter at slimet kom bort har formen og humøret hannes bare blitt bedre og bedre:) Det er helt ubeskrivelig godt å ha en frisk Oliver gutt:) og å slippe å bekymre seg hele tiden. Gleder oss veldig på sommer og fint vær nå som vi kan ha med oss Oliver på ting og kan være sammen som en familie:)

2 kommentarer:

  1. Så koselig å hør at det går så bra med dåkk Bente. Savne kos-gutten. Sjer for mæ at det må klippes litt hår på a Emma ja. :-) Hu vart jo født med langt hår hu. Håpe vi får ein tidlig og fin vår i Trøndelag, og at dåkk kan slapp av og kos dåkk videre. Det uinne æ dåkk vikelig.
    Klem go.gutten fra mæ.
    Grete

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi savne dæ å:) spessielt Oliver'n:) håpe enda på fin å tili vår, men d sjer ut te at vi må vent litt te... Oliver sende en stor kos tebake:)

      Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord:)

Related Posts with Thumbnails