torsdag 15. desember 2011

Desember-stress

Hallveis i desember, å langt fra ferdig til jul. Har tatt den grundigste vasken å det meste av julegavene, men du bedre så masse som skal ordnes i tilegg til alt det vanlige, jobb,skole,osv...
Vi ska feire jul hjemme i år også, nytter ikke å ta med Oliver'n vår bort på en sånn dag. Det blir bare stress og styr for alle sammen, så vi har bestemt at julen feires hjemme. Men vi blir ikke alene da, pappa,svigermor, og besteforeldrene til Mick kommer:)



Emma koser seg i heisen, var vist morro:)


Emma hjelper til med julevasken.


Oliver er også med på julevasken, men kanskje ikke like begeistret over at vi går fram og tilbake:)


Emma deler godteri med Oliver'n:) skjønner ikke hvorfor han ikke vil ha:)

Oliver har en kjepme fin periode nå, å vi nyter hver eneste dag:)
Det er vell ikke helt tilfeldig da, har seponert en medisin,en medisin som har skapt masse slim og derme masse problemer for Oliver.
Så nå hsr vi en helt ny gutt:) våken og opplakt, ikke noe slim, ikke en lyd:) å ikke bekjymringsverdig mer anfall....noe mer er det jo, men Oliver's form opp mot de ekstra anfallene.... Tjaa.... Heller litt ekstra anfall...
Det skjer mye nytt rundt Oliver nå i disse tider, etter jul begynner han på ny skole også, en helt ny som er tilrettelakt å tilpasset alle barn:) det blur spennende å se den på innsiden:) å det blir spennende å se hvordan Oliver tar overflyttingen, alt blir nytt igjen og alt blir myyye større... Men tror og håper det går fint, han har jo med seg mange fine og flinke med elever:) og ikke minst damene:)
Det går vell bedre for tøffingen, enn for mamma'n, som vanlig:/

I morgen satser jeg på å bli ferdi med julegavene, siste innspurt:) så blir drt jobb helg, å enda ei uke nærmere jul:)

God førjuls tid til alle som er innom:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord:)

Related Posts with Thumbnails