fredag 13. april 2012

Hælg i heimen:)


I dag er det " ukas siste da", hverfall den siste hverdagen:) å deilig er det. Ble litt vell påvirket av påsken og det den følger med seg, til tross for at jeg var på jobb store deler av den var det fantastisk deilig at hele familien var hjemme når jeg reiste og når jeg kom hjem:) De dagene jeg hadde fri feiret vi 2 årsdagen til lille-store Emma-mi:) Tenk at det er 2 år siden hun kom til verden, syns ikke det er så lenge siden men jenta har blitt stor og ikke minst en helt egen person med sin egen vilje, ståpåmot og sin helt egen personlighet.
Så det var altså helt greit at denne uka var litt kortere enn vanlig:)
I morgen skal barna være hjemme sammen med mormor mens mamma'n og pappa'n tar turen til trondheim for litt shopping og kjærestekos:) og middag/fest med kjæres jobb:)
Skal bli godt med en dag uten barn og bleiesift, blir ikke så mye av det med 2 små og en hverdag som må gå sin gang uanmsett hvor i året man er. Men så nyter vi det mye mer når vi finner tiden:)



Oliver og Emma, Emma syns ikke det alltid like stas å måtte sitte på fange til storebror når det er så mye spennende hun skulle sett på:) men mamma'n syns det er veldig greit å vite hvor hun er til enhver tid:)


Oliver'n oppe å "går" var jaggu meg stas å komme opp og delvis komme seg dit han selv vil.


Oliver har pynta seg til å feire lillesøsters 2 årsdag:)


Emma 2 år:) ikke så lett å ta bilde av henne for tiden, sjelden hun er i ro så lenge:)

Å sist må bare dette være med:) Oliver lå fint på gulvet å fikk maten sin men mamma'n gjore andre ting....


Han har reist fra å dratt ut matslangen, så maten rant ut over på matta:)
Go'gutten:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord:)

Related Posts with Thumbnails